Dit is het team​

Ons team bestaat uit een hechte groep ervaren leerkrachten in verschillende leeftijden. Onze directeur Nick Bus is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Juf
Corry
Kuijt

Groep 1-2

Juf
Monique
Vaandering

Groep 1-2

Juf
Linda
Hulshof

Groep 3-4
IB-er
Specialist taal en lezen

Juf
Evelien
Westerbeek

Groep 3-4

Juf
Marlies
Volkers

Groep 5-6

Meester
Marc
Hoenderboom

Groep 5-6

Juf
Ingrid
Groot Roessink

Groep 7-8

Juf
Merel
Lamar

Groep 7- 8
Specialist gedrag

Juf
Ethel
ten Barge

Onderwijsassistent

Meester
Ernst Jan
Somsen

Vakleerkracht gym

Robert Bruinsma

Conciërge

Binnen ons team met leerkrachten hebben we een begeleider voor de zorg en een gedragsspecialist.

De interne zorg begeleider, juf Linda Hulshof, is ook de vraagbaak voor ouders en leerlingen en maakt individuele plannen voor leerlingen bij wie extra zorg nodig is.

Onze gedragsspecialist, juf Merel Lamar, is er speciaal voor de leerlingen die extra onderwijs en ondersteuningsbehoeften nodig hebben op sociaal en emotioneel gebied. Ook wordt deze ingezet bij het voorkomen en omgaan van gedragsproblemen binnen de groep. 

Als laatste bevat ons team een extra onderwijs assistent, die ook bevoegd is om voor de klas te staan.

Nick Bus

Directeur

Ik ben Nick Bus, 36 jaar oud, en ik kan terugkijken op meer dan 12,5 jaar waardevolle ervaring in het onderwijs. Mijn carrière begon als leerkracht basisonderwijs (PO), waar ik op verschillende scholen heb gewerkt, met een focus op de midden- en bovenbouw.

0
Docenten
0 +
Kinderen
Mijn betrokkenheid bij het onderwijs leidde me vervolgens naar het voortgezet onderwijs (VO), waar ik mijn passie inzette als leerkracht voor autistische leerlingen. Daarnaast heb ik lesgegeven aan leerlingen in jaar 3 en 4, zowel in de basisberoepsgerichte leerweg als in de kaderberoepsgerichte leerweg.
 
Deze uitstapjes naar het voortgezet onderwijs hebben me inzicht gegeven in verschillende onderwijsniveaus en -behoeften, en hoewel ik waardevolle ervaringen heb opgedaan, ontdekte ik al snel mijn sterkere affiniteit met het basisonderwijs.
 
Gedurende mijn jaren in het basisonderwijs heb ik diverse rollen vervuld, waaronder die van ICT-coördinator en teamleider. Mijn betrokkenheid beperkte zich niet alleen tot de klaslokalen en ICT-coördinator op één school. Ook heb ik bijgedragen aan bovenschoolse zaken met betrekking tot ICT. Deze veelzijdige ervaringen hebben mijn begrip van het onderwijs verbreed en mijn interesse in het bevorderen van zowel de leerlingervaring als de schoolomgeving verdiept. Ik kijk ernaar uit mijn passie voor het basisonderwijs voort te zetten en mijn bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van alle leerlingen van De Kraanvogel.

Nick Bus

Directeur van de Kraanvogel sinds 2023