Kom kennismaken

Wat fantastisch dat jullie willen kennismaken met Agora Basisschool De Kraanvogel! 

Op de Kraanvogel is iedereen welkom

Het is voor ons erg belangrijk dat iedereen welkom is en dat iedereen zich ook welkom voelt. Wij zijn een inclusieve school voor iedereen. En als wij zeggen voor iedereen, dan bedoelen wij ook echt iedereen!

Nieuwe leerlingen in groep 1:

Voor de kleintjes die in groep 1 beginnen, is het een opwindende start van hun schoolavontuur. In de weken voordat je kind 4 jaar wordt mag het al een aantal dagen komen wennen, zodat de overgang van thuis naar school zo soepel mogelijk verloopt. 

 

Voor de ouders organiseren we ook rondleidingen door de klas. Tijdens zo’n moment krijg een inkijkje in wat je kind allemaal meemaakt op school en hoe de dagen zijn ingedeeld bij de kleuters. Zo krijg je ook als ouder feeling met het onderwijs van je kind. Wij merken aan ouders dat dit altijd enorm wordt gewaardeerd.

kraanvogel-4756

Zij-instromers:

Soms willen kinderen om verschillende redenen naar onze school komen, zelfs als ze al een tijdje op een andere school zaten. Dit noemen we zij-instromers. Of het nu is omdat ze zijn verhuisd of omdat ze op zoek zijn naar een andere leeromgeving, we verwelkomen hen met open armen.

 

Wij hebben hier veel expertise op het gebied van zij-instromers. Bij ons komen leerlingen vaak helemaal tot rust en komen daardoor weer tot leren. Het proces voor zij-instromers omvat een intakegesprek en de beoordeling van hun onderwijsniveau, zodat we hen op de juiste plek kunnen plaatsen en ze naadloos kunnen laten aansluiten bij ons onderwijs.

 

Of een kind nu in groep 1 begint of als zij-instromer binnenkomt, we streven ernaar om iedereen de best mogelijke onderwijservaring te bieden. Onze deuren staan altijd open voor nieuwe leerlingen die willen leren en groeien bij ons op school.

Neem contact op

Heb je nog vragen, wij beantwoorden ze graag. Het makkelijkste is om te bellen of mailen

Maak een afspraak

Kom kijken en onze school ervaren. Zo kan je zelf zien hoe wij het beste willen voor jouw kind.
Maak een afspraak

Inschrijven

Schrijf jouw kind direct in via ons online formulier.

Plan een afspraak

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.

Ouder contact gegevens

Kind gegevens