Waar kan je ons vinden?

Plan een afspraak en kom de Kraanvogel ervaren.

Vragen?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Vaak (en minder vaak) gestelde vragen:

Onze school biedt specifiek de juiste omgeving voor dit soort situaties, wat in contrast staat met beweringen van andere scholen in de omgeving. We hebben de expertise om hiermee om te gaan. Het Samenwerkingsverband IJssel | Berkel, verantwoordelijk voor passend onderwijs, heeft onze inspanningen erkend door ons en leerlingen te prijzen voor hun succesvolle ontwikkeling. We zijn vaak in staat om leerlingen met een verwijzing naar speciaal basisonderwijs te ondersteunen, zodat ze kunnen blijven deelnemen aan regulier onderwijs. Belangrijk is dat dit nooit ten koste gaat van de onderwijskwaliteit. Als we een specifieke situatie niet aankunnen, zijn we daar open en eerlijk over.
Wij geven aan alle feestdagen, indien nodig gehoor. Echter geven wij niet voor alle feestdagen vrij. Wij volgen de Nederlandse overheid wat betreft de vrije feestdagen. Denk hierbij aan Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerstmis
Natuurlijk hoeft dat niet! Bij ons mag iedereen komen. Sommige ouders en kinderen kiezen zelfs speciaal voor onze school. We zijn namelijk kleinschalig, we kijken naar wat je kan en kijken naar jouw leerbehoeften, ons schoolplein erg groot, ligt in een groene omgeving en we hebben een eigen moestuin, en we vinden het belangrijk dat ouders betrokken zijn.