De Kraanvogel - Eikenlaan 22 - 7251 LT Vorden - Tel: 0575 - 556652

Welkom bij Avonturijn

Peuteropvang 'Het Kraankuikentje'
De speel-/leergroep, voor kinderen van 2 tot 4 jaar, is een plek om te spelen én te leren. Er wordt gewerkt met de ontwikkelingsgerichte methode Startblokken. Zo weet u zeker dat uw kind optimaal, op een natuurlijke en speelse manier, wordt voorbereid op de overstap naar De Kraanvogel, ook als uw kind naar één van de andere basisscholen in Vorden gaat.
Stichting Kinderopvang Avonturijn biedt op basisschool De Kraanvogel op de dinsdag-, woensdag-, en donderdagochtend speel-/leergroep aan.
 
 
Voorschoolse opvang
Voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn om hun kind zelf naar school te brengen is het mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen. U kunt dan in alle rust met een vertrouwd gevoel op weg naar uw werk.
 
 
Buitenschoolse opvang
Na schooltijd is er tijd voor ontspanning. De BSO biedt hiervoor volop mogelijkheden. Dagelijks is er een keuze uit activiteiten op het gebied van sport en spel, cultuur en natuur. Ook op studie- en roostevrije dagen van school is de opvang geregeld, dit zit bij het tarief in hoeft u nooit extra te regelen!
BSO Ariel is geopend op de donderdagmiddag, op de overige dagen halen we de kinderen op van school en brengen we de kinderen bij BSO Aquarius in Vorden.
Wij sluiten aan bij de schooltijden en zijn geopend tot 18:30.
 
 
Vakantieopvang
Vakantieopvang is vooral leuk bij Avonturijn, daarom worden er leuke, spannende en afwisselende activiteiten in en om de locatie georganiseerd met andere BSO-locaties uit Vorden. We pakken dan extra uit met bijvoorbeeld speurtochten, dansworkshops, sportclinics en gaan er veel op uit met de kinderen.
 
 
Indien u interesse heeft, bent u altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de locatie.
Voor informatie over planning en plaatsing of voor een vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen met kinderopvang Avonturijn afdeling planning & klantcontacten.
 
Klik hier voor meer informatie

Ontwikkeld door: Decorsign ICT & Internet